Inspirerende ontmoeting met Jan Daniëls

Inspirerende ontmoeting in Eindhoven met Jan Daniëls (ontwikkelingswerker KIYO in Rio, Michèle Plichta (KIYO Brussel) en Fatinha Silva (halt project en werkzaam als maatschappelijk werkster op de vuilnisbelt in Rio) en vrijwilligster in Rio Anna Massoz uit Luik.

Jan Daniels (KIYO) en Fattonha da Silva
Jan Daniels (KIYO) en Fattonha da Silva


En van het Martinus bestuur waren Jeroen Daniels, René Poels en Jeannette Boumans aanwezig. Over en weer bijpraten over de situatie in Brazilië en de situatie in Nederland rondom het werven van gelden.

Doordat de nieuwe president van Brazilië en zijn regering veel steun heeft ingetrokken en gekort voor maatschappelijk, sociaal en culturele projecten is de steun vanuit het buitenland voor de straatkinderen projecten hard nodig.