Wegens enorm succes: start van uitbreidingsproject voor beroepsopleidingen!

Beroepsopleidingen van Amar zeer succesvol!

Goed nieuws uit Rio de Janeiro: steeds meer studenten vinden hun weg naar de beroepsopleidingen van Amar. Steeds meer studenten navigeren door onze beroepsopleidingen en betreden vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt. Zij zijn de levende bewijzen van het potentieel dat binnenin iedere jongere zit. De roep om onze beroepsopleidingen zwelt aan – ons succes is een bevestiging van de groeiende behoefte aan praktijkgerichte educatie.

Grote ambitie, krapte in ruimte

Onze opleidingslokalen barsten uit hun voegen vanwege de vraag naar groei en verbetering. Met de beperkte ruimte wordt ook onze ambitie beteugeld. Daarom streven we naar de bouw van twee nieuwe leslokalen om onze horizon te verbreden en meer jonge geesten te inspireren. Dankzij een genereuze donatie zijn we al begonnen met de ruwbouw, maar om de inrichting af te maken is er nog 5.000 euro nodig.

Laat hun toekomst schitteren: jouw hulp is essentieel

Met jouw steun kunnen we de benodigde voorzieningen realiseren om onze nieuwe lokalen tot leven te wekken: ramen en deuren om het licht binnen te laten stromen, vloeren om stevig op te staan, airconditioning om comfort te bieden, en stoelen om onze leerlingen te verwelkomen.

Empowerment door educatie: een toekomst van mogelijkheden

Samen met Amar geloven wij in het koesteren van jongeren als sociale leiders en als individuen met onbegrensde potentie. Onze beroepsopleidingen zijn nauwgezet ontworpen om aan te sluiten bij de praktijk, en ze vormen een platform voor empowerment, professionele groei en sociale inclusie. Het afgelopen jaar hebben we een kleurrijk palet aan cursussen aangeboden, van computers tot kapsels, van nagels en wenkbrauwen tot zonnepanelen.

Een sprong naar gelijke kansen: onze missie in actie

Onze beroepsopleidingen fungeren als katalysator voor verandering, waarbij sociaal-economische hindernissen worden verkleind en jongeren uit achtergestelde gemeenschappen worden voorbereid op een glansrijke toekomst. We bieden niet alleen oplossingen, maar we omarmen de veerkracht van onze studenten, waardoor ze de kracht vinden om hun dromen na te jagen, ondanks de obstakels die ze dagelijks tegenkomen.

Samen bouwen we aan een stralende toekomst

Met jouw donatie kunnen wij de weg vrijmaken voor meer jongeren om hun dromen waar te maken en hun gemeenschap te ontwikkelen.

Laten we samen een wereld creëren waarin gelijke kansen en stralende toekomsten de norm zijn.