Begroting 2020

Het bestuur van de Stichting Sint Martinus heeft de begroting voor 2020 vastgesteld. Omdat de inkomsten iets teruglopen kunnen we dit jaar minder aan de straatkinderen projecten geven dan vorig jaar. Toch kunnen wij de straatkinderen organisatie AMAR een bedrag van 30.000 euro overmaken voor drie projecten. (zie projecten). Verder weren we samen met de Belgische NGO voor steun aan AMAR en het mensenrechtencentrum.

Dankzij onze 24 mille kan KIYO  aan AMAR en Cedeca in totaal 200.000 euro overmaken t.b.v. hulp aan straatkinderen pedagogisch, maatschappelijk en juridisch. Onze euro in deze constructie wordt verviervoudigd!
Dankzij de organisatie Wings of Support (KLM personeel piloten en stewardessen) kunnen we bij AMAR een sportdocent ook dit jaar weer betalen. Als u vragen hebt over de cijfers of zelf plannen hebt om onze organisatie te steunen, schroom niet en neem met ons contact op.
Zie de begroting van 2020 en de jaarrekening van 2019 onder ANBI.