Pablo heeft dankzij de Martinusstichting en haar gulle gevers met succes een studie aan de universiteit van Rio de Janeiro gedaan in rechten.
Daarna heeft hij nog enkele deelstudies gedaan om nu voor het mensenrechtencentrum CEDECA aan het werk te gaan.

IMG_20180815_145720651Dit centrum steunt de Martinusstichting ook en komt vooral op voor de belangen van de straat- en favelakinderen.
Dezer dagen was Pablo op kantoor van CEDECA waar hij de directeur Pedro ontmoette en onze studente Suanny Martins (zie foto’s). Pablo werkt nu voor CEDECA in de regio Macaé in het binnenland (180 km van Rio) in de deelstaat Rio de Janeiro.
Zijn credo is altijd: “ik weet dat mijn dromen werkelijkheid worden”. En die droom is om kinderen, zoals hij zelf ook is geweest, juridisch bij te staan, als vrijwilliger en als medewerker van het mensenrechtencentrum Cedeca.

Rua do Ouvidor, 183, sala 308, Centro, Rio de Janeiro – RJ – Brasil
website: www.cedecarj.org.br    e-mail: cedecarj@cedecarj.org.br    skype: cedeca.rj
Telefone: (55 21) 3091-4666 – facebook  e twitter @cedecarj

ANCED – Associação Nacional dos Centros de Defesa da Criança e do Adolescente (Seção DCI Brasil)