Onze muzikale ambassadeur uit Heibloem, de percussiegroep Busardo, houdt op te bestaan. Na tien zeer intensieve jaren was de ziel uit deze muzikale groep. De afgelopen jaren heeft Busardo op veel plaatsen met muziek en woorden de stemmen van de straatkinderen laten horen. Het waren fantastische ambassadeurs voor de straatkinderen.

groepsfoto busardo

Busardo

Met veel enthousiasme en bewogenheid gaven leden van de groep ook voordrachten over het werk van de Martinusstichting in Rio de Janeiro bij en met de straatkinderen. Busardo heeft ook een bezoek gebracht aan de straatkinderen in Rio en samen met hen gemusiceerd. Ex-leden van Busardo hebben aangegeven om de stemmen van de straatkinderen ook in de toekomst te laten horen via voordrachten.  Namens de straatkinderen danken wij alle leden van Busardo enorm voor hun inzet voor de straatkinderen van AMAR.